Ние искаме най-доброто за ЦСКА, подчерта бившият председател на фен клуба на отбора

 

Аз искам ЦСКА в "А" група, но след като това не е възможно и ние ще бъдем в "А" областна група, онези, които ни съсипаха трябва да са в Софийския централен затвор. Аз ще настоявам онези, които съсипаха този клуб да понесат своята отговорност,  коментира в "Събуди се" бившият председател на Централния фен клуб на ЦСКА Димитър Ангелов- Дучето. 

 

"Ние искаме най-доброто за ЦСКА. Най-доброто е този клуб да бъде там, където му е мястото – на върха. ЦСКА е достоен клуб, ние сме го подкрепяли и обичали и ще продължим да го правим", подчерта той.  "От 2008 година ние казваме, че с клуба се случва нещо страшно, а някои в тази държава допуска това да се случва", каза още Дучето. 

 

 „Създава се ново ЦСКА, затова отборът няма да се казва само ЦСКА, а ще се нарича ЦСКА - София. Тъй като това е абсолютно нов клуб, той ще започне от „А” областна група - София юг. Старото ЦСКА има дългове в рамките може би на 30 милиона лева и то най-вероятно ще бъде обявено в несъстоятелност, с други думи – ще фалира”, обясни спортният журналист на Нова Гено Даскалов. 

 

Снимка: Архив, БГНЕС