Продуцентската компания за онлайн видео съдържание стартира конкурс за видео проекти

За първи път в България продуцентската компания за онлайн видео съдържание - 7Talents, стартира конкурс в търсене на най-оригиналните, вдъхновяващи и ангажиращи видео проекти. Конкурсът е отворен за всички видео таланти на България с идеи и желание да създават висококачествено видео съдържание.

 

„Вярваме, че в България има много креативни автори с интересни и забавни идеи и продукции, които чакат своя звезден миг, и ние сме тук, за да им дадем шанс за реализация”, заявяват от екипа на 7Talents.

 

7Talents ще финансира спечелилите в конкурса автори и ще ги подкрепи в реализацията на проектите, разпространението и популяризирането им. Победителите ще станат част от партньорската мрежа на компанията, която свързва създателите на съдържание, рекламодателите, медиите и потребителите.

 

Видео проектите ще бъдат оценявани на база оригиналност на концепцията и потенциала на видеото да стане най-гледаното и харесвано съдържание за потребителите онлайн. Всеки, който желае да се включи в конкурса трябва да изпрати описание на идеята, включително представяне на екипа, стоящ зад нея, пилотно видео, разписан сценарий или план за създаване на поредица от видеа, бюджет и прогноза за очакван брой гледания онлайн. Кандидати могат да участват с повече от една концепция, а всички материали трябва да бъдат изпратени на casting@7talents.bg до 31 август 2015 г.

 

Освен финансиране на техните проекти, победителите ще имат и възможността да работят с екип от специалисти в областта на web видео производството, дигиталния маркетинг и ПР, рекламни и имиджови консултанти, които ще им помогнат в продуцирането, популяризирането и маркетирането на тяхното видео съдържание.

 

Повече за 7Talents:

7Talents е компания на „Нетинфо“, най-голямата онлайн медийна група в страната, част от Нова Броудкастинг Груп. 7Talents е първата българска компания, управляваща мрежа от потребителски канали (Multi Channel Network - MCN), която се занимава с продуциране и  дистрибуция на онлайн видео. Компания ще бъде свързващо звено между създателите на съдържание, рекламодателите, медиите и  потребителите. Тя ще създава собствено съдържание и ще продуцира видеа и на свои партньори, ще предлага и персонализирани пакети от услуги, включващи дистрибуция, разработване на специални проекти с продуктово позициониране, маркетинг на съдържанието и популяризирането му в подходящи за целта канали.