Участничка от X Factor ще се бори за сърцето на един от фермерите

Близо 3 000 километра, почти колкото от София до Париж – такъв маратон очаква водещата на „Фермер търси жена” Диди Тодорова. Чаровната брюнетка и екипът на предаването ще изминат това разстояние, за да бъдат част от романтичното приключение на участниците.


Дългият път обаче няма да е единственото предизвикателство за Диди. Тя ще си води специален видео дневник, който феновете на предаването ще могат да следят в официалния канал на формата във vbox7.com. В кратки видеоматериали водещата ще споделя своите впечатления и ще разказва за нещата, които й се случват.


Много предизвикателства, изненади, романтични мигове и трудни решения очакват петимата фермери, събрали най-много писма. Предстои те да посрещнат избраните от тях дами в своите ферми. Сред избраниците им има украинка, рускиня, която активно учи български, жена със световна кариера и собственичка на впечатляващ брой домашни любимци – 9 кучета и 3 котки. 


Дама, участвала в третия сезон на X Factor, се надява да срещне любовта именно във „Фермер търси жена”, а друга, вдъхновена от „Сексът и градът”, нарича себе си „Кари Брадшоу от София”.
Някои от избраниците вече имат пораснали деца, а други са оставили зад гърба си любовни разочарования. Всички те обаче твърдят, че са готови на промяна в начина си на живот, ако тя ще ги отведе до подходящия човек. 


Какво ще разкрива Диди в своя видео дневник – следете в официалния канал на „Фермер търси жена” във vbox7.com, на Novatv.bg и в официалната Facebook страница на предаването. А кои са петимата герои, получили най-много писма, кои са техните избрани дами и какво се случва, когато фермер срещне градско момиче – ще разберем тази есен по Нова.