Novanews.bg дава шанс на един човек да спечели два билета

Novanews.bg дава шанс на един човек да спечели два билета за филма "Роджърс Уотърс: Стената" от "Киномания". Отговорете правилно на въпроса:

 

Фронтмен на коя банда е Роджър Уотърс?

А: Pink Floyd;
Б: The Beatles; 
В: Destiny’s child.

 

Прожекцията на филма е в зала 1на НДК на 21.11 от 20:30 часа.

 

Изпращайте отговорите до 20 ноември, придружени с трите ви имена, населеното място, в което живеете, възрастта и телефонен номер, на имейл igri@ntv.bg. 

 

А Пламен Тенев и Велина Дерилова спечелиха билети за "Почти нормален".

 

Филмът на „Лента” - "Почти нормален", е част от фестивала „Киномания”. Режисьорът Уди Алън избира Хоакин Финикс и Ема Стоун за главните роли. Той ще има своята специална предпремиера в рамките на фестивала. Прожекцията е на 19 ноември, от 19.00 часа в зала 1 на НДК. Филмът ще се разпространява и в кината от 27 ноември.

 

"Лента” е марката, с която „Нова Броудкастинг Груп” навлезе на пазара на киноразпространение в България. Компанията вече представи на българските зрители селекция от изключителни холивудски заглавия, а oт 27 ноември в киносалоните ни очакват премиерата на новотo заглавие на легендарния режисьор Уди Алън – „Почти нормален”, както и комедията с участието на Оливия Уайлд „Тиха нощ, луда нощ”.