Гледайте премиерните комедии „Сияйна Коледа” от 12.30 ч. и „Кралска Коледа” от 14.20 ч. по Нова

Две премиерни комедии подгряват ефира на Нова с празнично настроение броени дни преди Коледа. Предпразничният кино маратон започва с комедията „Сияйна Коледа” днес от 12.30 ч., за да разкаже историята на коледната ентусиастка Холи, която е професор по астрономия. 

Холи е съкрушена, когато дългогодишният й приятел Адам предприема бизнес пътуване и я оставя сама по време на празниците. Съдбата обаче й подготвя изненада, когато ненадейно решава да посети за Коледа Адам и родителите й. Съвсем случайно по време на пътуването си тя среща чаровния Люк, с когото се оказва, че споделя една и съща страст – любовта към звездите. Между двамата има нещо повече от общ интерес към съзвездията и тя трябва да реши дали да приеме своя романтичен коледен подарък в лицето на Люк.   

Предпразничният маратон продължава с още една премиера следобед – „Кралска Коледа” от 14.20 ч. по Нова. В комедията обикновено момиче изненадващо научава, че годеникът й е княз на малка суверенна държава в Европа. След като двойката решава да прекара коледните празници в семейния замък, тя се оказва в трудната ситуация да спечели одобрението на бъдещата си свекърва – кралицата. Дали истинската любов наистина може да преодолее всички трудности? И случват ли се чудеса на Коледа? 

Не пропускайте двете премиерни заглавия следобед – „Сияйна Коледа” от 12.30 ч. и „Кралска Коледа” от 14.20 ч. по Нова.