Не пропускайте филмите тази вечер – премиерния екшън „Ярост” от 20.00 ч. и музикалния филм Mamma Mia! от 22.50 ч. по Нова

Холивудската звезда Брад Пит покорява сърцата на зрителите с премиерния военен екшън „Ярост” тази вечер от 20.00 ч. по Нова. Лентата на режисьора Дейвид Айър разказва за Втората световна война и екипаж от петима танкисти, които са на смъртоносна мисия зад вражеските линии в Германия през далечната 1945 година.

Главната роля е поверена именно на Брад Пит, който се преобразява в армейски командир Уордади. Той и екипажът на танка „Ярост” трябва да изпълнят изключително важна мисия в сърцето на нацистка Германия. Във филма зрителите ще видят още Логан Лърман, Шая Лебьоф, Майкъл Пеня, Джон Бернтал и други. 

След премиерния екшън „Ярост”, кино маратонът тази вечер продължава с още едно хитово заглавие – Mamma Mia! от 22.50 ч. по Нова. Майка, дъщеря и трима възможни бащи са в центъра на забавния сюжет, озвучен с музиката на легендарната група ABBA. Решена да разбере кой е баща й, Софи връща трима мъже от миналото на майка си Дона в средиземноморския рай, който всички те са посетили преди 20 години. Неповторимата актриса Мерил Стрийп изпълнява главната ролята във филмовата адаптация на един от най-успешните мюзикъли на всички времена, партнират й Пиърс Броснан, Колин Фърт, Аманда Сийфрид, Стелън Скарсград. 

Не пропускайте филмите тази вечер – премиерния екшън „Ярост” от 20.00 ч. и музикалния филм Mamma Mia! от 22.50 ч. по Нова.