Гледайте филмите следобед – премиерната анимация „Колите 2” от 13.00 ч. и „Хотел за кучета” от 15.10 ч. по Нова

Смях, добро настроение и една шеметна премиера очаква зрителите с филмовата програма днес следобед по Нова. Забавният кино маратон започва в 13.00 ч. с лентата „Колите 2”, отличена със „Златен глобус” за най-добра пълнометражна анимация. 

В анимацията, която е премиера за ефира, звездата Светкавицата Маккуин и несравнимият влекач Матю се отправят към вълнуващи нови места зад граница. Двамата приятели се включват в първото по рода си световно Гран При състезание, което ще определи коя е най-бързата кола в света. Но пътят към шампионската титла е осеян с капани, обрати и забавни изненади.

Забавният кино маратон продължава с комедията „Хотел за кучета” от 15.10 ч. по Нова, която разказва за  изпитанията на 16-годишната Анди и по-малкия й брат Брус. Когато новите настойници им забраняват да имат домашен любимец, Анди трябва да прояви изобретателност, за да намери нов дом на кучето им Фрайдей. Находчивите деца попадат на изоставен хотел, който се превръща в истински кучешки рай.

Не пропускайте филмите днес следобед – премиерната анимация „Колите 2” от 13.00 ч. и „Хотел за кучета” от 15.10 ч. по Нова.