Тайни от миналото на Марио излизат наяве в епизодите на „София – Ден и Нощ” от вторник до петък от 22.00 ч. по Нова

Две семейства ще срещнат сериозни изпитания в епизодите на риалити сериала „София – Ден и Нощ” тази седмица, от вторник до петък, от 22.00 ч. по Нова. Последствията са болезнени и фатални за част от приятелите, но ще сложат ново начало в живота на други. 

И докато някои от героите събират разбитите парчета, други ще се сблъскат със сенки от миналото. Шокиращи истини излизат наяве за Марио, принуден да разкрие болезнени спомени от своето детство. Разтърсващи срещи и откровени разговори очакват също Симона и Дани, които ще търсят път към родителите си въпреки грешките от миналото.

Лъчът надежда в следващите епизоди на сериала е за Дани, който слага основите на ново мъжко приятелство. Чаровният фотограф започва също и нова работа на съвсем различно поприще. Дали пътят, по който поема, е неговият и какво ще му донесе промяната?

Гледайте „София – Ден и Нощ” от вторник до петък от 22.00 ч. по Нова.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София  – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay