Дани продължава да търси пари за операцията на баща си в епизода тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Трудни решения и опасни препятствия очакват приятелите в „София - Ден и Нощ”. В епизода на риалити сериала тази вечер по Нова Митко е на опасен кръстопът, след като се отдава на своята страст и започва връзка със съпругата на братовчед си - Роси. Отношенията между двамата са основна тема за обсъждане в квартирата, а рискът аферата им да бъде разкрита от братовчеда на Митко става все по-голям.

Дани продължава да търси изход от ситуацията с парите, които са нужни за операцията на баща му. Но дали решението, до което ще стигне, няма да е прекалено опасно?

София също е изправена на кръстопът заради връзката си с Велин. Младата жена е готова да удовлетвори капризите на своя партньор, но постъпката ѝ може да има опасни, дори разрушителни последствия. Голяма цена за своето любовно увлечение ще плати и майката на Симона, която не се вслушва в предупрежденията на дъщеря си за новия ѝ приятел. Какви ще са последствията? Гледайте тази вечер от 22.00 ч. в риалити сериала „София – Ден и Нощ” по Нова.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София  – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay