Участниците трябваше да изпълнят 8-минутен телепазарен прозорец

Тази вечер звездните стажанти трябваше да изпълнят 8-минутен телепазарен прозорец на живо в ефира на Нова. Отборът и Ангелите на Шарлопов отново се отнесоха изключително сериозно към задачата си, но разногласията в двата отбора за пореден път се оказаха голяма пречка работата да бъде свършена идеално.

 

Неправилно избран продукт, закъснение за ефир, недоизпипани детайли, неподготвени презентатори с говорни дефекти бяха само малка част от забележките на Боса и неговите асистенти. Те имаха сериозни забележки към работата и на двата отбора, но целта на задачата беше напълно ясна – ще спечели отборът, който събере най-много пари от реализирани продажби.

 

Ангелите на Шарлопов събраха над 14 000 лв. и буквално размазаха конкурентите си, които бяха осъществили едва 116 продажби на стойност 1740 лв. Заради отличната работа на жените освен 10 000 лв. осигурени от рекламодателя, Босът реши да дари още 10 000 лв. за добрата кауза на Марта – Сдружение „Прегърни ме”.

 

Кулминацията на вечерта настъпи с предстоящата елиминацията. Пламен избра Юлиян и 100 Кила да останат с него, а причината беше неуважение към проджект мениджъра. От друга страна, двамата не бяха съгласни с методите и отношението на Медаров към работния процес. Вместо някой от тримата да бъде уволнен, г-н Шарлопов взе крайното решение да запази всички в играта, но да направи размествания в отборите, така че те да се опитат да намерят най-после своя баланс. На края на вечерта Петя се озова в Отборът, а Пламен стана част от Ангелите на Шарлопов.