Коко се заплита още по-опасна ситуация тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Тайни и лъжи оплитат героите на „София – Ден и Нощ” до такава степен, че вече никой не знае къде свършва реалността и започва измислицата. В епизода на риалити сериала тази вечер по Нова Дани продължава да се преструва на гадже на Рая, за да не разочарова нейната майка, която вярва, че двамата са влюбени и ще се женят. Как ли ще реагира обаче Галя, когато се прибере от своето пътуване и завари двамата в леглото?

Комедийните изпълнения на влюбения Коко обаче са на път да доведат до трагедия.  След като безцеремонно излъга майка си със скалъпена новина за катастрофа и парични задължения, сега забавният съквартирант е готов да плати откупа, който близките на Стефка искат, за да освободят момичето от уредения годеж. Дали обаче Коко няма да се окаже излъган в своите чувства към красивата ромка? И готов ли е наистина да се обвърже?

Симона пък е на път да оплете в нови лъжи Асен и го докарва до пряк сблъсък с новия ѝ ухажор Макс. Дали това няма да доведе до раздяла младата двойка? Гледайте новия епизод на „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay.