Не пропускайте епизода на риалити сериала тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Докато щастието се усмихва на едни, то нови беди очакват други от приятелите в риалити сериала „София – Ден и Нощ” по Нова. В епизода тази вечер Коко чертае грандиозни планове за нови начинания с печалбата от 5000 лева, която спечели на томбола. Много скоро обаче всички негови кредитори ще си поискат парите, дадени му назаем. Изключение няма да направи и майка му, която все още не може да забрави сумата за откупуването на любимата на сина ѝ ромка Стефка. Дали Коко ще върне дълговете си, или ще вложи парите в своите начинания?

Междувременно Марио е твърдо решен да си върне хижата и заведението. Барманът плейбой не се свени да прибягва до мръсни номера и замисля нова клопка за бившата си приятелка Теди. Какъв е неговия план и ще успее ли? Не пропускайте „София – Ден и Нощ“ тази вечер от 22.00 ч. по Нова.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay.