Сред изненадите на Нова за зрителите са поредното издание на VIP Brother и вторият сезон на сериала „Откраднат живот”

Нова Броудкастинг Груп, най-голямата медийна група у нас, представи част от новите си проекти на медийния фестивал Mediamixx, който тази година се провежда в Солун. Сред изненадите на Нова за зрителите са поредното издание на VIP Brother и вторият сезон на сериала „Откраднат живот”.
 
Като най-голямата медийна компания в България и лидер на телевизионния и дигиталния медиен пазар у нас Нова има отговорността да споделя опит и да подпомага взаимодействието между участниците на пазара, да създава тенденции – с тази мисия застава и зад фестивала Mediamixx. „В този смисъл съм безкрайно благодарен на Нова телевизия, която още от първия момент хареса идеята, абсолютно като пионери застанаха зад нас и двете страни вървим заедно”, заяви изпълнителният директор на фестивала Георги Кузмов. 

За Нова няма силни и слаби сезони, затова всеки месец телевизията изненадва с премиера, а тъй като светът се движи със скоростта на новите технологии, компанията е първа и на дигиталната сцена. „През юни пускаме първото уеб риалити в България „Великолепните 5”, заяви Христо Христов, изпълнителен директор на Нетинфо. Продукцията може да се гледа ексклузивно във Vbox7.com, като всеки ден ще има нов епизод. До края на годината се очакват 20 такива продукции на разнообразни теми. Зрителите могат да проследят и всичко най-интересно от футболните стадиони на УЕФА ЕВРО 2016