Не пропускайте риалити сериала тази вечер от 22.00 ч. по Нова

В нови приключения се впускат приятелите от риалити сериала „София – Ден и Нощ”. В епизода тази вечер по Нова Коко отново намира начин да изкара още лесни пари с нова бизнес идея. Дали ще му се получи и този път?

След като Митко беше роб на Коко за цял ден, сега той, изпълнил задълженията от облога си, се амбицира да му върне за всички прищевки на Коко. Ще бъде ли Митко по-милостив от Коко или ще прекрачи границите на приятелството им?

Междувременно Григор не иска да повярва, че всичко между него и Стела е приключило. Или може би по-скоро не може да повярва, че едно малко момиченце преобърна живота му. Дали в  тази позиция, той няма да изпадне в ярост и да бъде груб със Стела? Дали ще я остави да му се изплъзне, или бъдейки силният на деня, ще я застави да се върне при него?

Не пропускайте риалити сериала „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay.