Гледайте риалити сериала тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Лъжи и премълчани истини поставят на сериозно изпитание любовта в риалити сериала „София – Ден и Нощ”, който зрителите могат да гледат в четвъртък и петък от 22.00 ч. по Нова. 

Доверието между Симона и Асен ще бъде подложено на сериозен тест, а Мони ще попадне в много опасен любовен триъгълник. Тя ще чуе любовно признание от човек, от когото най-малко е очаквала, а две спонтанни целувки ще извадят на повърхността дълбоко скрити чувства и увлечения. 

Все по-неумолимо се разпада и доверието между Галя и Дани, които се оплитат в мрежа от тайни. Болезнените истини, които двамата по неволя прикриват един от друг, разяждат връзката им. Двамата обаче ще трябва да решат готови ли са да бъдат откровени докрай и да разкрият душите си. Ситуацията става още по-напрегната и заради плановете на Рая и Дани да започнат общи бизнес проекти. Какви начинания планират, дали ще се сбъднат мечтите им и възможно ли е да скриеш от света и от себе си любов, която не може да бъде забравена? 

Гледайте „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay.