В битката се включват Митьо Пищова с подгласник Радо Шишарката

Румяна Бъчварова опроверга и информациите, че ще бъде кандидатът за президент на ГЕРБ. За сметка на това АБВ до 10 дни ще обявят своя претендент. А Реформаторите отново са на изходна позиция. 

Трети кандидат за държавен глава е на път откъм средите на Левицата. Кандидатът на

По темата

десницата изглежда все по-невъзможен. А от редовете на управляващите чуваме основно кой няма да бъде кандидат за президент. Така се случи и днес.

Бъчварова отпада от списъка на заподозрените дами в ГЕРБ. Но една друга дама - Татяна Дончева - се очаква официално да обяви своята кандидатура утре. До десетина дни своя човек ще покаже и АБВ на Георги Първанов.

"Ние не се притесняваме от ретроградния Меркурий. И ще обявим своята кандидатура преди ГЕРБ", заяви Първанов.

С астрологичната закачка по адрес на Бойко Борисов, той отново отклони въпроса дали кандидатът на АБВ ще бъде самият той. За да чуе първо партийния актив.

И докато АБВ обещават един кандидат, в Реформаторския блок те все още са двама. Малко след като уж се обединиха около Трайчо Трайков, партиите в блока отново се разделиха.

"Ние потвърждаваме подкрепата си за Гроздан Караджов, не сме я оттегляли", заяви Румен Христов. 

Затова Сините искат отлагане на окончателното решение, ново изслушване и гласуване. А ако никой от двамата не събере нужните 16 гласа, не се знае.

За сметка на това кандидат-президентският пейзаж вече е официално обогатен от още една колоритна двойка. От днес в битката се включват Митьо Пищова с подгласник Радо Шишарката.