30-годишната Кейла Браун e била затворена в контейнер от регистриран сексуален престъпник

Жена от Южна Каролина, обявена за изчезнала през август заедно с приятеля ѝ, беше намерена „окована като куче” в контейнер за съхранение. Арестуван за престъплението е мъж, който има регистрации в полицията за сексуални престъпления, предаде „Ройтерс”.

30-годишната Кейла Браун е открита в контейнер в обширен имот в окръг Спартанбърг, който беше претърсен от полицията заради подозрителни шумове.

Тод Колхеп. Снимка: БГНЕС

Веднага е задържан 45-годишният Тод Колхеп, когото полицаите намерили в имота при претърсването. Според разследващите Браун и задържаният Колхеп се познавали и отвличането ѝ не е случайно.

Браун е разказала пред полицията, че е държана в плен от два месеца. Била е заключена в контейнера. Тя обяснила, че в имота може да се намират труповете на четирима души. 32-годишният приятел на Кейла Браун - Чарли Карвър, все още е в неизвестност. От полицията заявяват, че Тод Колхеп ще бъде обвинен за отвличане, но ще има и други повдигнати обвинения. Откритата млада жена е силно травмирана и получава лекарска помощ.

"Опитваме се да разберем дали не сме заловили сериен убиец. Много е вероятно да е точно това”, заяви местният шериф.

По-късно стана ясно, че полицията е започнала претърсване в имота за още евентуални жертви, предаде БТА. Кучета, обучени да издирват трупове, са дали сигнал, че там има заровени тела. След обстойното претърсване беше открито едно. Смята се, че това може да е трупът на приятеля на Кейла, тъй като тя разказала пред разпитващите я, че видяла как заподозреният е стрелял по него и го е убил.

Тод Колхеп вече се изправи в съда, за да чуе, че са му предявени обвинения в отвличане. Във връзка с намереното в имота му тяло, на Колхеп може да бъдат предявени още обвинения.