Правя нова партия, заяви още варненският бизнесмен

По темата

"Ще гласувам за Цецка Цачева на балотажа, но с отвращение. По-противна ми е двойката Румен Радев-Илияна Йотова". Това заяви в изборното студио на NOVA „Новият първи” независимият кандидат за президент Веселин Марешки.

СНИМКИ ОТ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА НА ВЕСЕЛИН МАРЕШКИ ТУК

Същевременно, той изтъкна, че не призовава хората да гласуват за Цецка Цачева. 

Във Facebook страницата на Новините на NOVA следете информация за изборните резултати.

Той изрази намерение да създаде нова партия

"Ако не бяха манипулациите на тези избори, аз нямаше да бъда на четвърто място", категоричен беше варненският бизнесмен. Според него неговите потенциални избиратели са били демотивирани от социологическите проучвания, които преди изборите му даваха по-нисък резултат.

"Благодаря на всички честни и почтени българи, които ме подкрепиха, независимо от манипулациите", каза той на влизане в НДК, където се помещава международния пресцентър за изборите.

"Продължаваме напред. Това беше една малка битка. Голяма война ще бъде на избори, на които ще вземем властта и наистина да превърнем България в просперираща държава", продължи варненският бизнесмен.

Ако сте станали свидетел на изборно нарушение, сигнализирайте ни! ЕКИПЪТ НА „РАЗСЛЕДВАНЕ“ ОЧАКВА ВАШИТЕ СИГНАЛИ ТУК. Не се колебайте да ни изпращате и снимки и видеоматериали в рубриката ни "МОЯТА НОВИНА".

Кого ще подкрепите на балотажа? Гласувайте в нашата анкета тук