Билетите за сблъсъка се предлагат в мрежата на Eventim

Самюел Питър се зарече да нокаутира Кубрат Пулев, когато двамата боксьори тежка категория се сблъскат в "Нощта на шампионите" на 3 декември в "Арена Армеец" в София.

За първи път в седемгодишната си кариера Пулев ще се бие на родна почва в България в опит да затвърди позицията си на твърд кандидат за световната титла на IBF тежка категория. На пътя му стои бившият световен шампион на WBC Питър – боксьор със страховит удар, който три пъти събори Владимир Кличко на ринга в първата им схватка.

По темата

В ексклузивно изявление от тренировъчния му лагер в Лас Вегас Питър отправи предупредителни слова към Кобрата преди сблъсъка тежка категория.

"Надявам се Пулев да тренира здраво и да е готов за 3 декември, защото аз вече съм в страхотна форма и идвам в България да го нокаутирам", каза Питър. "Време е да си върна световната титла и няма да позволя на никого да се изпречи на пътя ми. Пулев, аз съм твоят кошмар. Готви се за загуба!".

Подробности четете в Gong.bg

Билетите за "Нощта на шампионите" с Кубрат Пулев vs Самюел Питър на 3 декември в "Арена Армеец" се разпространяват в мрежата на www.eventim.bg.