За това разкри самият той във Facebook профила си

Българският боксьор Кубрат Пулев беше подложен на внезапна допинг проверка миналата вечер. Това разкри самият той на своя профил във Facebook.

По темата

Кобрата се готви за своя мач с бившия световен шампион в тежка категория Самюел Питър. Двамата ще се изправят един срещу друг на 3 декември в столичната зала "Арена Армеец" в спор за интерконтиненталната титла на WBA.

Това ще бъде и първи мач на Пулев пред родна публика, след като се качи на професионалния ринг.

"Точно така, допинг контрол. Нека ме проверяват денонощно, нямам какво да крия. Големите шампиони - взимайте пример!", сподели Кобрата в социалната мрежа.

Преди ден Самюел Питър се зарече да нокаутира Кубрат Пулев, когато двамата боксьори тежка категория се сблъскат в "Нощта на шампионите" на 3 декември в "Арена Армеец" в София.

За първи път в седемгодишната си кариера Пулев ще се бие на родна почва в България в опит да затвърди позицията си на твърд кандидат за световната титла на IBF тежка категория. На пътя му стои бившият световен шампион на WBC Питър – боксьор със страховит удар, който три пъти събори Владимир Кличко на ринга в първата им схватка.

Билетите за "Нощта на шампионите" с Кубрат Пулев vs Самюел Питър на 3 декември в "Арена Армеец" се разпространяват в мрежата на www.eventim.bg.