Татко често намекваше, че има врагове, споделя Парис

Дъщерята на американският певец Майкъл Джексън заяви, вижда в смъртта на баща си предумишлено убийство. Осемнайсетгодишната Парис Джексън даде първото в живота си голямо интервю за изданието „Ролинг Стоун” (Rolling Stone), цитирано от БГНЕС. 

По темата

"Татко често намекваше, че има врагове. Понякога това звучеше като „някой ден те все пак ще ме убият”. Разбирам, че това изглежда като поредният елемент от теорията на конспирацията, но всички истински почитатели и всички от семейството знаят, че това е истина. Това бе клопка”, разказва тя.

Запитана защо не се бори за справедливо разследване на инцидента, Джексън отговори: „Това е партия шах. И опитвам да я изиграя правилно”.

Дъщерята на певеца отхвърли и обвиненията срещу Майкъл Джексън в педофилия.

„Представете си как баща ви плаче пред вас, като говори, че светът го ненавижда заради негови простъпки, които той не е извършил. За мен именно това има значение”, заяви тя.

Музикантът почина на 50-годишна възраст през 2009 година, когато Парис бе на 11 години. Точната причина за смъртта на Майкъл Джексън така и не бе установена, припомня Лента.ру. 

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес