Драматични развръзки очакват зрителите в епизодите тази седмица

Драматични и много емоционални събития връхлитат героите на риалити сериала "София – Ден и Нощ" тази седмица от вторник до четвъртък в 22.00 ч. по NOVA. Раздяла и разбити надежди отчайват някои от приятелите в следващите епизоди. По-страшното е обаче, че драматични съдбовни знаци тегнат над една от най-любимите двойки в риалити сериала. Животът на двама от героите виси буквално на косъм след тежка катастрофа, която ще промени живота им завинаги. Има ли път след най-лошото и накъде води той?

Ужасното чувство да си предаден бележи постъпките на още няколко от героите в "София – Ден и Нощ". В обидата си Михаела взима много крайно решение, а Стела е на път да се откаже от най-близките хора. Найден пък смело се опитва да преглътне ударите по достойнството си, но дали ще успее да започне отначало?

Нови хоризонти се разкриват най-вече за Галя. Красивата блондинка прави изненадващо откритие, което ще позволи зараждането на съвсем неочаквани и сякаш невъзможни чувства. Дали това е началото на нова любов, или просто е поредният шамар от съдбата? Гледайте "София – Ден и Нощ" – тази седмица във вторник, сряда и четвъртък от 22.00 ч. по NOVA. 

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в инстаграм профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY.