През тази година е премиерата на Епизод VIII от сагата

Представители на филмовото студио „Дисни” анонсираха премиерните дати на ключови заглавия през следващите години, съобщават от „Форум Филм”. 

По темата

Следващият епизод от сагата Междузвездни войни – Епизод IX ще излезе на голям екран на 24 май 2019 г. Филмът все още няма своето заглавие. На 15 декември тази година пък трябва да излезе Епизод VIII от сагата - „Междузвездни войни: Последните джедаи". 

Премиерата на петата част на легендарната киноепопея "Индиана Джоунс" е предвидена за 10 юли 2020 г. Главната роля на безстрашния археолог отново се пада на Харисън Форд, а режисьор ще бъде заснелият първите четири ленти Стивън Спилбърг.

Анимацията "Замръзналото кралство 2" и игралният филм "Цар лъв" ще се появят по екраните през 2019 г. – съответно на 27 ноември и 19 юли. Друг продуциран от "Дисни" филм - "Играта на играчките 4", пък ще се появи по екраните на 21 юни 2019 г.

Засега не се съобщават никакви подробности за "Замръзналото кралство 2", "Цар лъв" ще се придържа към случващото се в едноименната анимация. Джеймс Ърл Джоунс, който озвучи персонажа Муфаса в анимационната лента, ще се завърна в същата роля в игралния филм, а Доналд Глоувър ще озвучи персонажа Симба. Били Айхнър и Сет Роугън ще озвучат съответно Тимон и Пумба.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.