Изданието се позовава на източник, близък до певицата

Американският секссимвол Никол Шерцингер и българската звезда на тениса Григор Димитров вече не са гаджета. Поне това твърди ирландското издание на вестник "Индипендънт", цитирано от Gong.bg. Изданието се позовава на източник, близък до певицата. 

Маша и Гришо подозрително близки в Мадрид (СНИМКИ)

ОТВЕТЕН УДАР: Никол Шерцингер ще пее на бившия си (СНИМКИ)

По темата

В началото на този месец се появи информация от най-тиражния таблоид в Англия "Сън", че двамата временно са се разделили. Но сега "Индипендънт" стига по-далеч и твърди, че те вече не са заедно. 

Никол Шерцингер показа как тренира във фитнеса (ВИДЕО)

Григор Димитров и Никол Шерцингер в София (СНИМКИ)

Причината - Шерцингер видяла снимките на Димитров с бившата му приятелка Мария Шарапова на кортовете в Мадрид. Изданието твърди, че вече българинът и рускинята са само добри приятели и нищо повече, но за американката това е било достатъчен повод да сложи точка на двугодишната им връзка. 

Гришо и Никол - на разходка в Лос Анджелис (СНИМКИ)

"Никол е съсипана! Тя мислеше, че може би този път е намерила Избрания, но не се получи", споделя въпросният източник, близък до американската певица, пред ирландския "Индипендънт". 

ГРИШО НА ТРЕНИРОВКА В "АРЕНА АРМЕЕЦ", А ПОСЛЕ - С ФЕНОВЕТЕ СИ – ГАЛЕРИЯ 

В момента красавицата е в САЩ и се е отдала изцяло на кариерата си, обикаляйки редица светски събития и участвайки дейно в тях. Гришо пък е в Европа и се подготвя за втория за годината турнир от Големия шлем - Ролан Гарос. 

Никол Шерцингер изпрати "много любов от България" на 3 милиона души (ВИДЕО+СНИМКИ)

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари. 

Спортни новини четете ТУК