Посланието озадачи милиони потребители на Twitter

3-годишният син на Сара Хъкаби Сандърс - говорител на Белия дом,  „открадна” телефона на майка си, публикува странно съобщение в официалния й профил в Twitter и предизвика истинска буря от коментари и емоции.

Малкият Хак се добрал до отключеното устройство и „написал” послание, състоящо се от букви и символи на котви, кораби, влакове, замъци, светофари.

Загадъчният туит събрал няколко хиляди коментара за броени часове.

Когато видяла какво е направил синът й, говорителят на администрацията на Тръмп побързала да поясни, че „това се случва, когато 3-годишното ти дете ти открадне телефона”.

Благодаря ти, Хак!”, написа още Сандърс.

НЯКОИ ОТ НАЙ-ЗАБАВНИТЕ КОМЕНТАРИ ПО ТЕМАТА ВИЖТЕ ТУК

Междувременно обаче се появили стотици теории за това какво е искала да каже Сара и на кого. Някои от потребителите предполагат, че това е стратегия за борба с ИДИЛ. Според един от юзърите пък посланието показвало, че „САЩ възнамерява да продаде цялата си инфраструктура на Русия и Китай”.

Преди около месец малкият Хак отново привлече общественото внимание. По време на посещение на граждани в Белия дом, стекли се, за да видят президента, момченцето подмина Тръмп и се хвърли в обятията на майка си. Вижте забавната случка във видеото:

Редактор: Маргарита Стоянчева