Компанията се опитва да постигне споразумение с пилотите си

"Ryanair" не изключва възможността да има и други отменени полети в бъдеще, въпреки че се опитва да постигне споразумение с пилотите си срещу високи бонуси.

"Ryanair” отмени хиляди полети до края на октомври (ПЪЛЕН СПИСЪК)

Компанията отмени хиляди полети до края на октомври и предизвика разследвания на антитръстовите институции в различни европейски страни. Разследванията целят не само плащане на обезщетения на пътниците. Проверяват се и некоректни търговски практики на регистрирания в Ирландия превозвач.

Какво да направим, ако имаме билет, но няма място за нас в самолета?

Компанията рискува да получи и допълнителни солени глоби. Още по-големи са щетите за образа и репутацията на "Ryanair", която е лидер в нискотарифните копмании, завзел пазара както на международните, така и на вътрешните полети в Европа по брой на пътниците за година.

Защо "Ryanair” отмени хиляди полети и кой има право на обезщетение?

Нискотарифната компания беше поставена на колене от своите пилоти, които излязоха в отпуск. Според анонимно говорили бивши пилоти на компанията пред различни европейски медии "Ryanair" е плащала много ниски заплати и не е доускала профъюзни групи, както и обезщетения, каквито дават другите авиокомпании. 

9 неща, които не трябва да правим в самолета (ГАЛЕРИЯ)

Стотици пилоти напуснали масово, привлечени от Норвежката нискотарифна компания, пускаща и презокеански полети, както и новосъздадена британска Lowcost. 

Как да търсим правата си при дублиране на места в самолета? (ВИДЕО)

"Ryanair" ще предложи на пилотите, които са си взели отпуск по 12 0000 евро бонус и по 6000 евро за помощник пилотите, за да ги накара да извършат полети и по време на отпуската им.
Пилотите настояват и за промени в договорите. 

7 неща, за които не подозирате, че стюардите ви наблюдават

Репортер: Антоанета Николова

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.