INFINITI България с първи в света сайт за продажба на автомобили

INFINITI е един от първите брандове, който ще предлага продажба на автомобили онлайн. Марката разработи сайт, в който клиентите имат възможност да закупуват автомобил INFINITI от вкъщи. Компанията обещава да достави пакетиран избрания автомобил от клиента до неговия дом. Освен това дава възможност на своите потенциални клиенти да направят тест драйв, както и да се свържат директно с консултант от компанията.

Клиентите могат да конфигурират своите желания и да разгледат всички модели автомобили INFINITI и пълната информация за тях. Клиентът може да задава своите предпочитания по цена, оборудване или двигател.

Клиентите имат възможност да получат и предварително онлайн одобрение за лизинг, като определят сами лизинговата си вноска, срока на лизинга и остатъчната стойност. Всеки клиент може да провери дали избраният от него автомобил е наличен в реално време.

„За мен е чест да присъствам на старта на този пилотен проект. България е добър пазар за нас. Бях удоволетворен да разбера, че и онлайн продажбите, въпреки че са млад сектор в България, заемат все по-голям дял. INFINITI винаги е бил бранд, който се стреми да погледне отвъд хоризонта, да търси новото и да развива технологиите. Търсим иновативни решения, които ще подобрят пътуването на нашите клиенти в бъдеще. Това включва, но не се ограничава, до потребителски опит, иновации в продажбите, както и програми за лоялност на клиентите”, каза Раул Пичело, вицепрезидент на INFINITI Motor Company, отговарящ за Европа, Средния Изток и Африка.

„Ние пренесохме цялата информация, която клиента го интересува, посещавайки един автомобилен шоуруум онлайн. Най-вече е удобство, защото можеш да получиш индивидуален лизингов план или да разгледаш цена, на която можеш да си предложиш колата за обратно изкупуване докато си стоиш на дивана вкъщи”, коментира Владимир Еленков – управител на INFINITI за България.

Сайтът на компаниятa: infiniti.bg