Малкият Божидар е роден с увреждане, но с трансплантация на стволови клетки състоянието му може да се подобри

Звезди в името на една кауза! Ники Кънчев, Дидо от Д2, поетът Росен Каранфилов, Мая Бежанска и Ерсин от група „Джереми” се обединиха около това да помогнат на едно дете да получи по-добър шанс за по-добър живот. Малкият Божидар е роден с увреждане, но сега чрез трансплантация на стволови клетки състоянието му може да се подобри.

Но само тези вливания на клетки не са достатъчни. И тук вече майката е безпомощна – трябва да събере 27 000 долара. И то бързо, защото трябва да заминат за лечение в края на октомври. И се ражда идеята.

ЗОВ ЗА ПОМОЩ: Да дарим надежда на Бобчо

„Росен Карамфилов беше инициаторът и сърцето на създаването на сичко това. Той е мозъкът на клипа, той е сърцето. Няма как човек, който е вървял по този път, който живее този живот, да не бъде съпричастен”, разказва Полина.

„Аз самият имам диагноза ДЦП и знам много добре какво значи сантиметър подобряване. Тук става въпрос за една майка герой. Не можем да оставим една майка в борбата си сама”, казва Росен Карамфилов.

Всички те искат да отправят и още едно послание – да приемаме хората с увреждане наравно като другите. 

На името на Бобчо има разкрита дарителска сметка в Уникредит Булбанк: BG81UNCR70001521373481 като титуляр е самия той - Божидар Спасов. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.