Полицаи ще следят за опазването на обществения ред и за недопускането на инциденти

Столичната дирекция на полицията въвежда специални мерки за безопасност на движението в София заради предстоящото на 21 октомври дерби между отборите на “Левски“ и ЦСКА. Мачът ще се играе от 16.00 часа на Национален стадион ”Васил Левски”.

Преди, по време и след провеждане на срещата полицейските служители ще следят за опазването на обществения ред и за недопускането на инциденти.

В района на стадиона полицаи ще извършват щателна проверка на всички посетители. Няма да се допускат хора, които имат наложена съдебна забрана за посещение на спортни мероприятия. Малолетни ще се допускат само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация.

Униформените ще следят за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи - огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, чадъри, бутилки, в това число и парфюми.

Ангажимент по охраната на спортната среща имат частни охранителни фирми, чиято задача е да следят за опазване на реда на територията на стадиона по време на провеждане на срещата. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.