Историята в премиерния епизод на документалното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

“Съдби на кръстопът” тази вечер по NOVA ще разкаже как една командировка става причина за конфликт между двама съпрузи и е на път да разбие тяхното семейство. Деница от София е разтревожена за съпруга си Ангел, който работи в голяма туристическа фирма. От три дни той е в Гърция на тиймбилдинг и не си вдига телефона. Когато Деница звъни в хотела, където са настанени колегите на мъжа ѝ, от рецепцията ѝ отговарят, че след инцидент двама българи са изгонени заради сбиване.

На следващия ден разтревожената жена чака съпруга си на автогарата. Когато Ангел се връща вкъщи, се държи странно, а Деница установява, че едното му око е посинено. Оказва се, че Ангел е единият замесен в сбиването в Гърция. Отказът му да говори за случилото се, предизвиква подозренията на съпругата му. Ситуацията се усложнява още повече, когато жената разопакова багажа на съпруга си и вижда риза, на която има следи от червило. Постепенно става ясно, че интригите и конфликтите във фирмата на Ангел са заради жена.

Изневерил ли е Ангел, или е станал жертва на женска интрига? Не пропускайте премиерния епизод на "Съдби на кръстопът" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.