Актьорът разказа за професионалния и личния си живот в “Събуди се”

“Привличане” не е строго тийнейджърски филм. Това е една хубава история, която разглежда интересни теми. Влизам в ролята на музикант, който се съгласява да  стане за една година учител по музика по заместване в частно училище. Там се случват нещо между него и учителката по история”, разкри актьорът Александър Сано за участието си в новата българска продукция пред  Лора Крумова в “Събуди се”.

"Привличане" е седмият български филм, който се реализира с подкрепата на Нова Броудкастинг Груп и ще се разпространява в киносалоните от “Лента” от 23 февруари 2018 г. Освен Александър Сано, в главните роли на новата българска творба зрителите ще видят Яна Маринова, Луиза Григорова, Радина Боршош, Койна Русева, Владо Пенев и Башар Рахал. Продуценти на лентата са Башар Рахал и Яна Маринова, а режисьор е Мартин Макариев. Сценарият е дело на Яна Маринова, Борислав Захариев и Георги Ангелов.

“Помолих се на кинаджийския господ да ми прати друг образ, защото гангстерските роли са ми вече прекалено много”, сподели Александър Сано.

Българския актьор участва в световноизвестния италианския сериал “Гомора” по книгата на Роберто Савиано, който разказва за неаполитанската мафия.

Какво още разказа Александър Сано за живота си на екрана и извън него, гледайте в интервюто на Лора Крумова за “Събуди се”.