Дамите в селата имат и средно повече деца

Американките в репродуктивна възраст, които стават майки, са с около 10 % повече в селата, сравнено с живеещите в градовете, съобщи Американското обществено радио.
Близо 30% от жените в селата нямат деца, а в градовете делът им е 41%.

3-годишно момиченце помогна за раждането на брат си (ВИДЕО)

Това установи анализ на данни, събрани чрез държавно проучване, при което бяха интервюирани над 10 хиляди американки на възраст между 18 г. и 44 г. в периода 2011-2015 година.
Дали живеят в града, или на село определя и възрастта при първия полов контакт, контрацептивите, които използват, и броя деца в семейството.

Британки похапват пържени картофки, за да забременеят

Средностатистически дамите, които живеят в селата, са имали първите си сексуални преживявания по-рано от жените в градовете. Първите са били на 16,6 години, а вторите - на 17,4 години. 

Близнаци се родиха в два различни месеца на две различни години (ВИДЕО+СНИМКА)

По думите на доктор Елинор Шуорц от Калифорнийския университет в Дейвис "сексуалната активност е на доста по-ранен етап, отколкото много хора биха искали да си представят, че ще имат децата им - въпреки по-консервативната и набожна среда в много селски райони".

Кои са най-често срещаните травми по време на секс?

До 18-годишна възраст близо 80% от момичетата в селата са имали сексуален контакт и 68,6% от представителките на нежния пол в градовете. Що се отнася до броя деца, 5% повече жени от селата имат две или повече деца, в сравнение с майките в градовете. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.