Илюзионистът се държал непристойно със 17-годишната манекенка

Американката Бритни Люис заяви, че илюзионистът Дейвид Копърфийлд се е държал непристойно с нея през 1988, съобщи The Wrap („Дъ рап”), цитиран от БГНЕС.

Пътен полицай в Букурещ поискал секс, за да не отнеме шофьорска книжка

Люис участвала в конкурс за манекенки в Япония, а член на журито бил и прочутият фокусник. След като се върнала в САЩ, 17-годишната девойка получила от Копърфийлд покана за шоуто му в друг град, а семейството й се съгласило тя да отиде.

Скотланд ярд разследва трето обвинение в сексуален тормоз срещу Кевин Спейси

Люис разказа, че Копърфийлд я запознал с екипа си. Тя била „поласкана”, но дала ясно да се разбере, че не търси „романтични приключения”.

Катрин Деньов се извини на жертвите на сексуално насилие

След представлението Копърфийлд я поканил в бар, където според нея пуснал нещо в напитката й. „Попитах го „Какво правиш?”, а той отговори „Просто споделям”, твърди Люис. Тя отпила няколко глътки и загубила съзнание.

Сто известни французойки - с писмо в защита на настойчивия флирт

Жената си спомня смътно станалото след това. Според нея се е возила в такси и се е свестила в хотелската си стая, където бил и Копърфийлд, облечен в черен халат.

Стотици актриси събират пари срещу сексуалното насилие

„Помня, че бях без дрехи. Той ме целуваше по лицето, после започна да се движи по-надолу и аз отново загубих съзнание”, казва Люис.

На сутринта Копърфийлд й казал, че „нищо не се е случило”, защото тя е непълнолетна.

Арестуваха рецидивист, изнасилил две жени в Пловдив

Междувременно Копърфийлд публикува в Twitter изявление, в което изрази подкрепа за участничките в движението #MeToo, които са били жертва на сексуално насилие. Той посочва, че в миналото бил „измамно обвинен” в насилие, но невинността му била доказана. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.