Ким Катрал „изригна” срещу Сара Джесика Паркър

Актрисата Ким Катрал "изригна" срещу колежката си Сара Джесика Паркър, с която си партнираха в хитовия сериал "Сексът и градът" и заснетите два филма по него, съобщава БТА.

Повод за гневния изблик на Катрал стана засвидетелстваното "фалшиво" съчувствие от страна на Паркър след кончината на 55-годишния брат на Катрал - Кристофър. Той беше намерен мъртъв, след като актрисата отправи призив към потребителите на социалните мрежи да помогнат в издирването му.

Откриха мъртъв брат на актриса от "Сексът и градът"

Сара Джесика Паркър решила да загърби разногласията с колежката си, възникнали миналата година, и да й засвидетелства подкрепата си.

В Instagram Катрал обаче написала доста директно послание към Паркър, което гласи: "Нямам нужда от обичта или подкрепата ти в този момент на скръб. Майка ми днес ме попита: "Кога тази Сара Джесика Паркър, лицемерката, ще те остави на мира?" Опитът ти да се свържеш с мен ми напомни колко жестока беше и си оставаш. Нека да ти изясня едно нещо: Ти не си част от моето семейство, нито си ми приятелка. Така че за последен път ще те призова да не се възползваш от трагедията ни, опитвайки се да възстановиш имиджа си на "добро момиче".

Ким Катрал: "Сексът и градът" провали брака ми

Неразбирателството между двете актриси възникна, след като се появиха твърдения, че капризите на Катрал станали причина да се провалят снимките на планирания трети филм от поредицата "Сексът и градът".

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.