Миролюба Бенатова разказва за професията "мадам"

Българки на средна възраст въртят „улицата на проститутките” в Брюксел. Над сто са „мадамките” от цялата страна. Проститутките са предимно българки и румънки. Миролюба Бенатова и операторът Кирил Тасева показват тази улица, на която вместо магазини за обувки и дрехи, има магазини за жени. Тази улица е абсолютно легална.

Миролюба Бенатова представя: Как се изкарват пари на гурбет?

Докато европейските чиновници коват директиви, момичета, предимно от България и Румъния, законно проституират. Кои са тези, на които момичетата казват „мадам”?

Миролюба Бенатова представя: Българинът със звездите

Те не са бивши проститутки, а нормално изглеждащи жени на средна или над средна възраст. Самите те твърдят, че са обикновени чистачки, въпреки че понякога службите се усъмняват в това. След операция в Тутракан се оказва, че българки са средното мениджърско ниво в бизнеса с жива плът.

Миролюба Бенатова представя: От голямата сцена до малката стая

Това е видимата част на организацията, невидимата продължава да бъде сутеньорът, а най-високата част са около 60 души, които имат издаден лиценз, че имат право да ползват въпросните сгради за публични домове. Те са основно албанци с белгийско гражданство. От полицията и прокуратурата в Брюксел отказват да говорят пред камерите на NOVA, след като първоначално са изразили такова желание.

Повече гледайте във видеоматериалите, а целия репортаж от рубриката "Миролюба Бенатова представя" не пропускайте в събота в "Събуди се".

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.