По-рано този месец руският президент представи пред Федералното събрание най-новите видове руско оръжие

 Президентът на Русия Владимир Путин заяви, че страната му е готова по всяко време да обсъди със САЩ всички въпроси, включително и ракетния, предава РИА Новости, цитирана от "Фокус".

Путин изрази съжаление за обединението на Германия: Проявихме некомпетентност

„Дайте да седнем спокойно, да поговорим и да решим въпросите. Мисля, че настоящият президента на САЩ иска да направи това, но има сили, които не искат да му позволят това. Ние сме готови да говорим по всеки въпрос, включително и за ракетите, киберпространството, включително и контратероризма – по всяко време“, заяви Путин.

Путин: Никога няма да екстрадираме гражданите си, обвинени от САЩ

Руският президент в началото на месеца представи пред Федералното събрание представи най-новите видове руско въоръжение, което няма аналог в света. Това е ракетният комплекс „Сармат“, подводни летателни апарати, крилата ракета с ядрена енергоустановка, авиационен ракетен комплекс „Кинжал“, лазерно и хиперзвуково оръжие.

Путин и Тръмп с поздравителни писма по повод 3 март

По-късно група американски сенатори, включително и бившия кандидат за президент Бърни Сандърс се обърнаха към държавния секретар на САЩ Рекс Тилърсън с призив да започне диалог с Москва с цел обновяване на договорите за ядрено оръжие и повишаване на прозрачността при разработката на нестратегическото ядрено оръжие. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.