Как едно момиче и момче се запознаха с Джерард Бътлър?

Да срещнеш холивудска звезда в софийско кафене, да й вземеш стола и случаят да завърши с широки усмивки. Оказва се, че може. Когато звездата е Джерард Бътлър, а стола му е взела влюбена ученичка, историята си заслужава.

Преди стола на Джерард Бътлър, Никол е взела сърцето на Дарий. Явно и той нейното – защото когато тя видяла празния стол до Бътлър, побързала да го вземе, за да седне до майката на Дарий. А кинозвездата разпознала едва през очите на любимия си.

Джерард Бътлър - на снимка с българка и кучето му в София (СНИМКИ)

„Той беше седнал на една маса и си разглеждаше едни листа, които по-късно разбрахме, че са сценарий. Отидох да го помоля да ми даде стол. Той помоли на английски да говоря с него, питах го за стола и той ми го даде”, разказва Никол Вълчева.

Бътлър е в България за снимките на филма „Код: Ел Ей”. Тук той снима по-рано и „Код: Лондон”. Тук се влюби и в кучето Шушка – актьорът я осинови през ноември и оттогава двамата са неразделни. През последната седмица често позират заедно – на още случайни и непринудени снимки с фенове, из София. А да се снима с българските си почитатели е видимо приятно и за актьора.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.