Тя заяви, че правото да освобождава и назначава зам.-кметове й принадлежи

В изявление пред медиите Десислава Иванчева изрази съжаление, че е подписала декларация по делото й, според която няма право да разпространява информация по въпроса.

„Ако той (главният прокурор) разреши, ние можем да ви информираме, което звучи смешно”, каза Иванчева.

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

Иванчева и заместничката й ще съдят медиите заради обиди и клевети

„Имам официално становище от Елен Герджиков, че имам право да освободя Владимир Клисуров или да не го освободя, както и че имам право да си освобождавам и назначавам зам.-кметовете. Това си е официално и легално”, подчерта тя и добави, че Петър Кърджилов е назначен за заместник-кмет на „Младост” по нейна заповед.

„Да, аз съм лицето, което ще си сформира екипа. Единствено и само за екипа. Всичко свързано, което има, че ужким ще вредя на служителите на администрацията, са глупости. Никога не сме разговаряли с хората от администрацията. Нямаме и шанс да разговаряме с тях”, заяви тя.

Десислава Иванчева уволнява от ареста

„Искам да си знам каква ми е отпуската. Нормално е да пиша дали Влади Клисуров иска да е кмет или няма да иска. Ще му разреша ли или няма да му разреша. Но това е свързано само с екипа ми, няма нищо свързано със свидетели или администрация”, каза Иванчева.

„Сега ще ме отстранят нарочно, за да може да се сложи служебен кмет. Всичките 12 точки от ЗИНК, от ЗМСМА, където да се отстрани един кмет, съм ги минала с изключение на 11-та и 12-та точка”, поясни тя.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ВЪВ ВИДЕОТО.

ВСИЧКО ЗА АРЕСТА И РАЗСЛЕДВАНЕТО НА КМЕТИЦАТА НА „МЛАДОСТ" ЧЕТЕТЕ ТУК

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.