След загубата на германците от Южна Корея бразилският спортен канал на "Фокс" публикува в Туитър шест реда само с "ха-ха-ха"

Германия потъна в скръб, след като отборът й изненадващо беше изхвърлен от Световното първенство, при това след загуба от Корея. Спортната трагедия на световния шампион от Мондиал 2014-та стана повод за много шеги и закачки.

СЕНЗАЦИЯ НА МОНДИАЛА: Германия аут от Световното! (ВИДЕО+СНИМКИ)

СНИМКИ НА ЕМОЦИИТЕ СЛЕД КРАЯ НА МАЧА, КАКТО И ОТ ДВУБОЯ ГЕРМАНИЯ-ЮЖНА КОРЕЯ ВИЖТЕ ТУК

Секси бразилки се състезават за титлата "Муза на Световното" (ВИДЕО)

Германия се сбогува с амбициите си за Световното в Русия снощи точно в 19 часа и 58 минути. Със загубата 2:0 срещу Южна Корея, отборът на Йоахим Льов остана последен в групата си.

Ето и кои са двамата виновници за това: Йон-Гвон Ким и Хьон-Мин Сон. Сон, с номер 7, е най-добрият футболист на Южна Корея. Но въпреки вчерашната победа, предизвикателствата предстоят. Защото, ако отборът му не се класира до полуфиналите, както всеки млад южнокореец без международни постижения, и той ще бъде изпратен за 21 месеца в казарма.

Посмешище или легенда е Диего Марадона?

На раздяла със Световното в Русия, иронията на съдбата преследваше германския национален отбор. Първо: автобусът, с който си тръгнаха е брандиран с южнокорейски автомобилен производител - спонсор на Световното. Второ - мотото на Маншафта е "Заедно пишем история". И за първи път в историята Германия отпадна на толкова ранен етап от Световното.

На летището Йоахим Льов сякаш не чуваше журналистите, които искаха да му зададат въпроси.

Бразилия и Швейцария продължават напред в Мондиала

В други лагери обаче, беше шумно. Благодарение на победата на Южна Корея се класираха и Мексико. Затова феновете им се събраха пред посолството на азиатската държава. Въпреки че отборът на Мексико загуби от Швеция.

Злорадството срещу отбора на Германия с днешна дата е и заради раните от преди четири години, когато германците победиха на полуфинал Бразилия със 7 на 1. След загубата на германците  от Южна Корея бразилският спортен канал на "Фокс" публикува в Туитър шест реда само с "ха-ха-ха". А в подигравките се включиха и миньоните. Съвсем не на шега пред германските национали сега има много въпроси - смята се, че някои футболисти ще напуснат Бундестима, отворен е въпросът и за оставката на Йоахим Льов.

ВСИЧКО ЗА СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО ПО ФУТБОЛ В РУСИЯ ЧЕТЕТЕ ТУК

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.