Според него акциите се провеждат избирателно срещу определени бизнесмени

Лидерът на Патриотите в парламента Волен Сидеров с критики за акциите срещу шума по морето. Според него гръмките акции се провеждат избирателно срещу определени бизнесмени.

АКЦИЯ "ТИШИНА": Отново спорят за заведения в "Слънчев бряг"

Той очаква отговор от премиера Бойко Борисов дали е овластил представители на правителството да се държат като „военна хунта”.

Критиките идват ден, след като вицепремиерът Валери Симеонов обяви, че е затворил "Какао бийч" в к.к. "Слънчев бряг" и бар "Хедон" в Созопол.

Валери Симеонов отново влезе в битка с шума в "Слънчев бряг" (СНИМКИ)

"Всичко това убива една част от българския туристически бизнес за сметка на друга. Други олигарски, тук в региона, много близо до вас, не биват закачани и пипани с пръст. Има едни братя, които скоро ги предложиха за Орден „Стара планина” ли беше, за Нобелова награда ли беше, не знам. Всеки, който дойде на власт получава апартамент в Свети Влас. При тези братя и тяхния затворен комплекс не стъпва нито РЗИ, нито МВР, нито такива с маски. Там научавам, че в момента почиват много успешно представители на правителството", посочи Сидеров.

В отговор на въпросите на Сидеров от Регионалната здравна инспекция в Бургас обясниха, че при проверките работят по сигнали на жалбоподатели.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.