Заплашват семейството на Северин Красимиров

Напрежението в ромската махала на Русе ескалира. Жителите на квартала искат да разберат дали има съучастник в престъплението. Полицията не спира да работи, за кратко в сряда е бил задържан вторият баща на Северин Красимиров. Проверяват се и други хора, а случаят не е приключил.

Лелята е разказала, че той и още две момчета в петък вечерта са празнували рожден ден. След това Северин си е тръгнал. Прибрал се е вкъщи след убийството с кръв по дрехите. Не е ясно дали някой от другите момчета е бил с него. Хората от квартала не искат да бъдат свързани със семейството на Красимиров. Те принудиха лелята и жената на заподозрения да признаят дали са били наясно, че той е извършил убийство. 

СНИМКИ НА СЕВЕРИН ВИЖТЕ ТУК

"Като се върна нямаше кръв по дрехите. Говори с майка си по телефона и й каза, че е изнасилил момиче. На сутринта попитах жена му къде е той, а тя ми каза, че е заминал за Германия. Не знам кои са момчетата, които са били с него", каза лелята на заподозрения.

Двете жени са напуснали квартала, защото се безпокоят за сигурността си.

"Когато той се прибра, беше с кръв по дрехите. Страхувах се да го попитам откъде е. Вечерта ми каза, че отива на рожден ден. Той каза, че е ударил някакво момче. Не съм го чувала да говори с майка си. Не мисля, че е извършил сам престъплението", каза съпругата на Северин.

Жители от квартала са помогнали на полицията, за да могат по-лесно да открият заподозрения в Германия. Те не вярват, че той би могъл да извърши толкова тежко престъпление сам.

Германски съд решава за екстрадицията на Северин Красимиров

Следовател: Северин Красимиров е извършил убийството сам

ВСИЧКО ЗА БРУТАЛНОТО УБИЙСТВО И РАЗСЛЕДВАНЕТО МУ ЧЕТЕТЕ ТУК

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.