През ноември най-успешният български медицински сериал ще гостува на Пловдив, Стара Загора и Бургас с прожекции на голям екран и среща с любими актьори

За първи път в своята история през ноември  “Откраднат живот“ ще се отправи на турне, което включва три от големите български градове. Хитовата продукция на NOVA  и Дрийм Тийм ще посети Пловдив (14 ноември), Стара Загора (21 ноември) и Бургас (28 ноември), когато на голям екран ще бъдат излъчени нови епизоди на сериала. На финала на вечерта зрителите ще се срещнат с някои от любимите си актьори и представители на екипа, които ще разкрият любопитни факти за създаването на продукцията. Събитието ще се проведе в киносалоните на Cinema City от 19.30 ч., а всеки желаещ да бъде част от специалната прожекция, ще може да закупи своя билет на касите или онлайн от днес.

По темата

“Щастливи сме, че след огромния успех на прожекциите в София, ще можем да се срещнем с феновете в страната и да споделим емоциите от сериала. Разговорът между артисти и публика е изключително преживяване и за двете страни“, коментира продуцентът на сериала Евтим Милошев, допълвайки, че високото качество на “Откраднат живот“ му отрежда  заслужено място на голям екран.  

За своите 6 сезона и 296 епизода “Откраднат живот“ се превърна в най-успешния български медицински сериал в България. Впечатляващият каст включва както утвърдени актьори от българската кино и театрална сцена, така и нови лица, които поставят начало на звездната си кариера. Сериалът не само спечели любовта на зрителите, но и получи уважението на лекарската гилдия, чието призвание остава в центъра на сюжета. 

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а епизодите можете да видите само в NOVA PLAY.