Разединени ли са Патриотите след избора на Марияна Николова?

„В лицето на Марияна Николова ще имаме ефективност от гледна точка на административната работа. Смятам, че тя е прилежен човек с много големи познания, особено правни. Мисля, че ще бъде полезна за управлението. Имам позитивни очаквания, че ще допринесе за едно по-системно следване на приоритети, които „Обединените патриоти” сме заложили в управленската програма”, коментира в предаването „Плюс-Минус. Коментарът след новините” Искрен Веселинов от „Обединените патриоти”.

Повишаването на доходите - приоритет на новия вицепремиер (ВИДЕО)

„Отношенията в коалицията ни се нагнетиха. Трябва да мине малко време, да се успокоят и да покажем общи действия, за да помирим силните страсти”, на мнение е той, допълвайки, че желанието на всички е малката коалиция да остане стабилна.

„Имаме заявка говоренето през медиите да спре и да се потърси позитивното, общо лице, което сме показвали до момента”, каза още Веселинов.

Каракачанов пред NOVA: Нямаше брожения в ГЕРБ за назначаването на Николова

Той е на мнение, че нито една политическа партия не е готова за евроизборите. Според него е малко вероятно да се стигне до предсрочни парламентарни избори.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.