Не пропускайте "Коледен дух" от 12.30 ч. и "Коледен роман" от 14.20 ч.

Коледно настроение ще завладее зрителите в неделния следобед по NOVA. В 12.30 ч. Актрисата позната с ролята си в хитовия сериал "Отчаяни съпруги" Николет Шеридан ще се превърне в разследващ журналист в семейния филм "Коледен дух". Тя решава да прекара празниците в своя роден град, където живее семейството ѝ, но открива че предприемач на недвижими имоти е пристигал в градчето с на пръв поглед неустоимо предложение.

Докато е на път към него, тя претърпява ужасна катастрофа и се събужда в болницата, за да разбере, че тялото ѝ е в кома, но духът ѝ е буден. Докато е това състояние тя среща друг дух, който се оказва именно предприемачът, който е попаднал в същата катастрофата. Остават само няколко дни преди хората в градът да гласуват за бизнес предложението. Шарлот трябва да се опита да промени решението на строителя и на целия град, но това не е никак лесна задача, особено когато никой не може да я види или чуе...

В 14.20 ч. пък предстои премиерният филм "Коледен роман", в който амбициозната писателка Ким (в ролята Алиша Уит) наскоро е зарязана от гаджето си Гарт. В този момент тя решава да вземе участие в сбирка за творческо писане, където освен бившия си приятел, среща и симпатичния Зийк. Това изважда Ким от зоната ѝ на комфорт, но новата среща изненадващо за нея самата й разкрива неочаквани хоризонти. Как ще се развият отношенията? 

Гледайте семейния филм "Коледен дух" от 12.30 ч. и "Коледен роман" от 14.20 ч. по NOVA.