Актрисата Яел Стоун обвини австралийския актьор в сексуален тормоз

Актрисата Яел Стоун, участваща в телевизионния сериал "Оранжевото е новото черно", обвини австралийския актьор Джефри Ръш в сексуален тормоз, съобщи Франс прес, цитирана от БТА.

Обвиниха и Джефри Ръш в „непристойно поведение”

33-годишната австралийка разказа пред в. "Ню Йорк таймс", че актьорът е танцувал гол пред нея, когато работели заедно над театралната продукция "Diary of a Madman" /"Записките на един луд"/ през 2010 и 2011 година. Актьорът бил използвал огледалце, за да я наблюдава гола под душа и й изпращал неприлични есемеси.

Сексскандалът в Холивуд се разраства лавинообразно (ВИДЕО)

В опровержение, изпратено до в."Ню Йорк таймс" Ръш заявява, че обвиненията на Стоун са "некоректни и извадени от контекста им". Обвиненият се оправдава, че по време на работа влага повече страст в творческия процес. Ръш се извини на Стоун, ако й е причинил неудобства по време на репетициите. Актрисата заяви, че обвинява колегата си в сексуален тормоз едва сега, тъй като навремето се е страхувала скандалът да не попречи на кариерата й. 

Преди Стоун, Ръш беше обвинен от друга актриса Ерин Джийн Норвил. Според нея колегата й се държал непристойно по време на театралната продукция "Крал Лир", поставена от Театралната компания на Сидни през 2015-2016 година.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни.  За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.