Печалби за 1 333 490 лева раздадоха Захари и Рая в шоуто на 16 февруари

Даниела Минкова от София получи като подарък билет с печалба от 500 000 лева от своята братовчедка. Късметлийският билет, който ѝ донесе огромната печалба, е “Американско Бинго. Дивия запад“.

“Това е най-големият подарък, който съм получавала“, сподели Даниела, която работи като барман. Тя разказа, че с братовчедка ѝ имат традиция да си подаряват по един билет, когато си ходят на гости.

Захари Бахаров и Рая Пакова връчиха чек на късметлийката в предаването на Национална лотария на 16 февруари по NOVA. Даниела ще вложи част от парите в недвижимо имущество и нова кола.

Живко Желязков от Нови Искър спечели 200 000 лева от билет “Златните пирамиди за милиони 3“. С печалбата ще помогне на семейството си.  

Радослав Гатев от Варна грабна джакпота от 103 474 лева от онлайн играта “Египетско съкровище 2“. Късметлията работи като търговски представител. “Играх онлайн със залог от 50 стотинки и спечелих тази сума“, разказа щастливецът.

С печалби от 100 000 лева забогатяха Ива Дацова от Ловеч от билет “Златните пирамиди 6“ и Милена Иванова от Ямбол от билет “Златните пирамиди за милиони 3“.

Разкошни суми от 50 000 лева ще харчат Аделина Николчева от София от билет “Американско Бинго. Дивия запад“, Евгения Темелева от Брезово от билет “Американско бинго за милиони 2“ и Роза Василева от Варна от билет “Златните пирамиди 6“.

Печалби от 10 000 лева грабнаха Джанер Карани от Дулово от билет “Златните пирамиди за милиони 2“, Маргаритка Пенкова от Русе от билет “Кеш Кръстословици 4“, Йордан Искренов от Дупница от билет “Casino 7777“ и Милка Борисова от Монтана от билет “Диамантена 7“.

Чекове за печалби от 5000 лева получиха 13 късметлии. Всички спечелили може да видите на сайта на Национална лотария 7777.bg.

Не пропускайте щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.