По NOVA предстои истински филмов маратон

Тази нощ светът е кино. За 91-ви път в Лос Анджелис ще бъдат раздадени най-престижните награди "Оскар". За поредна година Ясен Дараков е единственият български журналист на червения килим. По NOVA предстои истински филмов маратон със специалното ни студио "Треска за "Оскар"-и: голямата нощ" с водещи Ива Софиянска-Божкова и Мариян Станков-Мон Дьо.

В "Долби тиътър" всичко е готово да посрещне звездите тази година. 700 фенове ще имат възможността да видят отблизо своите любимци. Освен Димитър Маринов, който участва в екипа на „Зелената книга”, на церемонията се очаква и оперната певица Соня Йончева, както и българската актриса Нина Добрев.

Треска за "Оскар"-и: В очакване на голямата нощ

„Честно казано и аз силно се надявам големият победител да е "Зелената книга" с участието на Димитър Маринов”, каза Ива Софиянска-Божкова.

„Аз пък съм почти убеден, че тази нощ с голямата награда ще си тръгне "Рома" на Алфонсо Куарон. Прогнозите започваме още в 22.45ч. по  NOVA с най-успешните българи в Холивуд и едни от най-ярките звезди на българското кино”, каза Мариян Станков-Мон Дьо.

КОЙ ФИЛМ, СПОРЕД ВАС, ЩЕ ГРАБНЕ "ОСКАР"? ГЛАСУВАЙТЕ В АНКЕТАТА НИ ТУК

„От 23.30 отиваме по KINO NOVA и само при нас ще можете да видите звездите на червения килим. Ще сме безпощадни в коментарите за дрехите. След червения килим обаче идва най-важното. Само по Кино NOVA - цялата церемония. Кои ще са най-ярките звезди на Холивуд тази нощ? Гледайте ни!”, коментира Ива Софиянска-Божкова.

Най-дългоочакваното и бляскаво събитие във филмовите среди – връчването на наградите "Оскар" за 2019, ще бъде предавано директно в ефира на KINO NOVA на 24 февруари 2019 година след полунощ. Филмовият канал ще излъчва церемонията ексклузивно за България през следващите 3 години. Кои ще са отличените от Американската академия за киноизкуство този път – предстои да разберем съвсем скоро. Освен да станат свидетели на церемонията по KINO NOVA, зрителите ще могат да проследят най-интересните моменти от подготовката с ексклузивни интервюта и репортажи по NOVA.

Деветото издание на "Треска за Оскари", превърнала се в емблема на KINO NOVA, ще допълни звездната кино мания. Повече филмови изненади от всякога очакват най-запалените фенове в праймтайма на филмовия канал. От 28 януари кампанията ще поднесе подбрана селекция от премиерни заглавия и абсолютни хитове. 

28 вечери с 2 Oскарови филма. И един грандиозен финал на живо. Най-престижната церемония – Наградите Оскар. Избери „Треска за Оскари“ по KINO NOVA.