Вижте Фарел - най-добрият приятел на актьора Мартин Смочевски

Кучето Фарел или Пешо от „Господин Х и морето” е най-добрият приятел на актьора Мартин Смочевски. В живота били неразделни, но в сериала героите им са от различни лагери.

„Господин Х и морето“ – провокиран от истински чаровни измамници

„Като цяло е много послушен и се справи много добре, на моменти даже се чудех наистина това ли е моето куче, което съм отгледал”, казва Смочевски. Фарел не е ходил на училище за кучета, той е природно надарен с талант и интелект.

Пешо спасява живота на г-н Христов в „Господин Х и морето“

„Роден актьор - ген. Баща му също знае много неща да прави, той е много обучен , снимал е реклами”, споделя актьорът. Учил го е на домашни команди  като „седни” и „легни”. „Последно време го уча да се прави на умрял като го гръмна и даже първият път успях да го накарам”, добави той.

Талантливият Джак Ръсел е кръстен на рапъра Фарел Уилямс. Прави дебюта си като актьор именно в ефира на NOVA. След дебюта му в „Господин Х и морето” Фарел се превърна в най-популярното куче в България. Въпреки „човешката” професия той не губи „кучешкото” в себе си, като забавлява всички на снимачната площадка или изчезва мистериозно по време на снимките.

Всичко за кучето актьор гледайте във видеото.

„Господин Х и морето“ се излъчва всеки петък от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Господин Х и морето" във Facebook

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни.  За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.