42-годишният актьор се мести да живее при годеницата си

Орландо Блум къса с ергенския живот, пише „Контакт мюзик“. 42-годишният актьор се мести да живее при годеницата си – певицата Кейти Пери.

Според запознати холивудската звезда е обявил за продажба по-рано тази седмица ергенското си жилище в Бевърли хилс. Блум ще живее при годеницата, на която предложи брак през февруари, като „естествена стъпка“ към бъдещия съвместен живот на двойката.

Кейти Пери и Орландо Блум планират сватба в Дисниленд

Преместването изглежда върви гладко. Звездата от „Карибски пирати“ не среща проблеми от страна на бившата си съпруга Миранда Кер, с която имат 8-годишен син Флин. Моделът явно се разбира доста добре в Кати Пери и няма нищо против тя да се грижи за детето, тъй като с Орландо споделят попечителството.

Актьорът продава жилището си за 9 милиона долара – с 2 милиона повече, отколкото при покупката му преди две години. Домът на звездата има четири спални, четири бани, охраняем вход за двора, басейн й спа зона, огромни френски прозорци с прекрасен изглед и огромна непретенциозна кухня с трапезария – подходящи за семейни вечери и забавления, както и специална стая за игри за децата.

Към момента все още не е ясно в кое от жилищата на Кейти Пери ще живеят двамата влюбени. Според непотвърдени слухове двамата може би ще закупят общ дом, в който да се нанесат заедно. 

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.