Известният продуцент с ключова роля в сериала по NOVA

Един от най-успешните кинопродуценти в България, Борислав Чучков, ще видим като актьор в поредния епизод на „Господин Х и морето“ тази вечер. Въпреки че е завършил актьорско майсторство, Борислав избира пътя на продуцента и заедно с брат си Виктор, създават „Чучков Брадърс“.

„Рядко заставам пред камера и го правя само за проекти, които харесвам. Това е и първото ми участие в сериал и се надявам на зрителите да им хареса и да ги усмихна. Приех поканата на Димитър Гочев веднага, защото харесах идеята, сценария, а и няколко дни във Варна през лятото не са за изпускане“, разказва Борислав Чучков, който е и продуцент на най-новия български филм – „Снимка с Юки“, тръгващ по кината от 5 април.

Освен появата на новия герой, утре вечер зрителите ще видят как г-н Христов ще трябва да се измъкне от неловката ситуация с трите майки в апартамента му. Ще успее ли да ги скрие една от друга или тайната му ще излезе наяве? И още, Абаджиев ще организира изненадващ открит урок, за да злепостави „финландската система“, но най-неочаквано Хамелеонът ще получи изненадваща подкрепа. Кой ще се застъпи за учителя и защо в крайна сметка Абаджиев ще напусне поста си в училището, ще стане явно в новия епизод на криминалната комедия „Господин Х и морето“ тази вечер в 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Господин Х и морето" във Facebook